Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Radiowave Therapie Dr.Holt

zaterdag 12 januari 2008

Radiowave Therapie Dr.Holt

Er leiden meer wegen naar Rome is in dit verband toepasselijk....want, de inmiddels ruim 80-jarige Dr.John Holt uit West-Australie, genas/ geneest kanker middels ‘Radiowave Therapie’. Nadat het nieuws van zijn duizenden genezingen op televisie was uitgezonden, werd hij geroyeerd uit de medische stand, zo blijkt uit een e-mail die wij onlangs hebben ontvangen. Evenals Dr. Simoncini is/werd hij dus (onterecht) geroyeerd omdat hij kanker, grootschalig, en op een andere (alternatief) dan de reguliere manier, met succes behandeld. En net als Dr.Simoncini, middels een vrij eenvoudige, goedkope en nagenoeg pijnloze therapie, zonder noemenswaardige bijwerkingen. Trek uw conclusies, wij deden dat lang geleden al!! Zie in dit verband ook de ‘zeer schokkende brief patient’ hieronder!! Klik op onder-staande link voor betreffende tv-uitzending met....... genezen patienten:

http://www.radiowaveclinic.com/page.php?section=72

De letterlijke tekst uit een onlangs ontvangen e-mail van Neena Scott:

PS....We had a Dr.Holt in Western Australia struck off recently, after news of his thousands of cancer cures was aired on television.

Meer info betreffende de therapie, hier:
http://www.the-institute.com.au/

----------------------------------------------------------------------------------

Het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal behandelt spataderen als eerste in Nederland met een revolutionaire techniek met radiogolven (RF). De vaatchirurgen hebben inmiddels meer dan 40 patiënten met succes behandeld met de nieuwe methode. Zie voor meer info weblink:

http://www.zorgkrant.nl/read.html?id=5243

Amerikaanse onderzoekers zijn erin geslaagd tumoren bij muizen te vernietigen door middel van radiostraling. Twee minuten bestralen bleek al voldoende. De tumorcellen waren van tevoren ingespoten met kool-stofnanobuisjes. Zie voor meer info weblink:

http://www.depers.nl/wetenschap/120621/Radiostraling-kookt-kankergezwellen-dood.html

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl