Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': NVKP jubileum met lezingen (kanker / vaccinaties)

vrijdag 29 mei 2009

NVKP jubileum met lezingen (kanker / vaccinaties)

Gerenomeerde sprekers tijdens deze jubileum-viering!
.
Zaterdag 27 juni 2009, de dag waarop de ‘Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken’: http://www.nvkp.nl/nederlandse-vereniging-kritisch-prikken/home/ haar 15-jarig jubileum zal vieren in het ‘AC-ontmoetingscentrum De Meern: http://www.nvkp.nl/nederlandse-vereniging-kritisch-prikken/mijn-nvkp/actualiteit/#c170 waarvoor men nog kan aanmelden, echter... vol is vol!

Er zullen gedurende deze dag lezingen worden gegeven door:
.
Désirée Röver (Medisch Research Journaliste), is schrijfster van het boek “Baarmoederhalskanker”: http://www.succesboeken.nl/?PC=0EAC989F en samen met Anneke Bleeker: http://www.verontrustemoeders.nl/ geeft zij lezingen in het land omtrent vaccinaties algemeen en HPV in het bijzon-der, waarvoor hulp gevraagd: http://www.verontrustemoeders.nl/page1.html Het thema tijdens haar lezing zal zijn........ (HPV) vaccinaties en gezondheid.
.
Henk Fransen (arts en gecertificeerd
BATC natuurgeneeskundig thera-peut), heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met mensen met kan-ker en geeft bijscholingen aan artsen, psychologen en natuurgeneeskun-digen. Ook heeft hij nog een 2-tal boeken (De Bondgenoot en Samen sterk bij kanker) op zijn naam staan. Zie voor nog meer informatie zijn website: http://www.bondgenoot.com/ Zijn thema.... activeren zelfgenezend vermogen!
.
Henk Trentelman (best geïnformeerde kankerpatiënt van Nederland en WWK-lid), schrijver van de boeken ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’:
http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en ‘Voor en Na de Diagnose’: http://www.voorennadediagnose.nl/ Zijn thema zal zijn vaccinaties en natuur-lijk therapievrijheid voor (terminale) kankerpatiënten in Nederland!!
.
PANELDISCUSSIE...... met de arts Jannes Koetsier 'Medische Missers'
.
Tot slot zal er nog een paneldiscussie plaatsvinden onder leiding van Désirée Röver met: Henk Trentelman, Henk Fransen en Jannes Koetsier (bekend van programma Medische Missers): http://www.degezondepatient.nl/ Tevens begeleidt hij de ouders/familie van Freek Hagoort (9) die drie da-gen na vaccinatie tegen DTP/BMR is overleden. De familie heeft een stich-ting opgericht: http://www.meerwetenoverfreek.nl/ en onderneemt stappen te-gen de doofpot-strategie v/d autoriteiten inzake ernstige vaccinatieschade!
.
Alle verdere info betreffende de omstreden HPV vaccinaties bij het item hieronder, of: http://natriumbicarbonaat.blogspot.com/2009/02/vaccinaties-hpv-virus-omstreden-en.html voor een overzicht van....... alle info omtrent dit item.

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl