Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Schokkende-bizarre cijfers over onze gezondheid!

zondag 14 februari 2016

Schokkende-bizarre cijfers over onze gezondheid!

NAAR WEB 2 - WAPENS IN DE STRIJD TEGEN KANKER
 NAAR VOEDING   DE LEUGENS-BEDROG-HARDE FEITEN  -  BRON VAN VEEL ELLENDE 

Veel van de conventionele kankeronderzoek-organisaties doen hun best om de indruk te wekken dat ze op zoek zijn naar de genezing van kanker, maar in feite zijn ze daar helemaal niet in geïnteresseerd!!! Het gaat niet om patiënten maar om patenten!!! Lees het gehele artikel..... hier verder!!!

We staan er vaak niet bij stil en sommige zaken vinden we nor-maal, maar dat zijn ze zeker niet, althans niet altijd. We worden ouder zegt men, maar ook zieker, dus meestal niet in goede ge-zondheid. We zijn eigenlijk langer bezig te sterven, i.p.v te leven! 

De rol van -verkeerde- voeding is wat mij betreft hierbij van door-slaggevend belang. Het is waarschijnlijk de bron van veel lichame-lijke ellende! Voedingsindustrie verantwoordelijk voor heel veel ziektes en doden (65%) zo is gebleken uit wetenschappelijk onder-zoek! Lees ook Vitamor. Wat zou er met onderstaande cijfers ge-beuren als we anders -biologisch- zouden eten? Ik weet het.. en u?

En ja hoor daar issie weer, ook in dit artikel (zie reactie 6): de dieptreurige onzin/leugen dat we juist ziek worden 'omdat we langer leven'.

DE BEDROEVENDE - TRIESTE REALITEIT IN CIJFERS! 
Nederland telt 5,3 miljoen chronisch zieken (1) ** Ruim 8 miljoen volwassen Nederlanders kampen met overgewicht (2) ** een op de drie vrouwen en een op de twee mannen krijgen kanker (3) **

Lees verder...                    (bronvermelding cijfers tussen haakjes)!

In Nederland overlijden elke dag alleen al 100 mensen aan hart-en vaatziekte en er worden per dag 1000 mensen met hart-en vaatproblemen in het ziekenhuis opgenomen. 

Nederland telt ongeveer: 
1 miljoen mensen met diabetes, waarvan 90% type 2 heeft 
2 miljoen mensen die chronisch moe zijn
4,4 miljoen chronisch zieke mensen
1 miljoen mensen met hart- en vaatziekte.

260.000 dementen, stijgende naar 500.000 

Met bovenstaande cijfers wil ik allerminst negatieve informatie brengen, maar helaas is het de diep trieste/schokkende realiteit.

Wordt vervolgd.....                            en/of lees verder hieronder.

                 Wij verkopen niets, dicteren niets, maar ... informeren slechts!                 
Ton Claessen (70), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten: http://www.kankerwelzijn.nl boek drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen? en webmaster. 
                               Laatste update van dit bericht: 15 februari 2016                             

2 opmerkingen:

Kokilaben Hospital India zei

We hebben dringend behoefte aan nierdonoren voor een bedrag van € 450.000,00, WhatsApp 917418483326
Help Line: 917418483326
Bel: +91 9036106919
kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

Apollo Hospital zei

We are urgently in need of kidney donor in a very good health condition for the sum of $470,000,00 and we will take properly care of the donor doling the whole process, here you can contact us via email address: ahospital661@gmail.com or phone number-+919677345881 by name Dr Donald Moore.

www.succesboeken.nl