Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Schokkende-bizarre cijfers over onze gezondheid!

zondag 14 februari 2016

Schokkende-bizarre cijfers over onze gezondheid!

NAAR WEB 2 - WAPENS IN DE STRIJD TEGEN KANKER
 NAAR VOEDING   DE LEUGENS-BEDROG-HARDE FEITEN  -  BRON VAN VEEL ELLENDE 

Veel van de conventionele kankeronderzoek-organisaties doen hun best om de indruk te wekken dat ze op zoek zijn naar de genezing van kanker, maar in feite zijn ze daar helemaal niet in geïnteresseerd!!! Het gaat niet om patiënten maar om patenten!!! Lees het gehele artikel..... hier verder!!!

We staan er vaak niet bij stil en sommige zaken vinden we nor-maal, maar dat zijn ze zeker niet, althans niet altijd. We worden ouder zegt men, maar ook zieker, dus meestal niet in goede ge-zondheid. We zijn eigenlijk langer bezig te sterven, i.p.v te leven! 

De rol van -verkeerde- voeding is wat mij betreft hierbij van door-slaggevend belang. Het is waarschijnlijk de bron van veel lichame-lijke ellende! Voedingsindustrie verantwoordelijk voor heel veel ziektes en doden (65%) zo is gebleken uit wetenschappelijk onder-zoek! Lees ook Vitamor. Wat zou er met onderstaande cijfers ge-beuren als we anders -biologisch- zouden eten? Ik weet het.. en u?

En ja hoor daar issie weer, ook in dit artikel (zie reactie 6): de dieptreurige onzin/leugen dat we juist ziek worden 'omdat we langer leven'.

DE BEDROEVENDE - TRIESTE REALITEIT IN CIJFERS! 
Nederland telt 5,3 miljoen chronisch zieken (1) ** Ruim 8 miljoen volwassen Nederlanders kampen met overgewicht (2) ** een op de drie vrouwen en een op de twee mannen krijgen kanker (3) **

Lees verder...                    (bronvermelding cijfers tussen haakjes)!

In Nederland overlijden elke dag alleen al 100 mensen aan hart-en vaatziekte en er worden per dag 1000 mensen met hart-en vaatproblemen in het ziekenhuis opgenomen. 

Nederland telt ongeveer: 
1 miljoen mensen met diabetes, waarvan 90% type 2 heeft 
2 miljoen mensen die chronisch moe zijn
4,4 miljoen chronisch zieke mensen
1 miljoen mensen met hart- en vaatziekte.

260.000 dementen, stijgende naar 500.000 

Met bovenstaande cijfers wil ik allerminst negatieve informatie brengen, maar helaas is het de diep trieste/schokkende realiteit.

Wordt vervolgd.....                            en/of lees verder hieronder.

                 Wij verkopen niets, dicteren niets, maar ... informeren slechts!                 
Ton Claessen (70), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten: http://www.kankerwelzijn.nl boek drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen? en webmaster. 
                               Laatste update van dit bericht: 15 februari 2016                             

3 opmerkingen:

Anoniem zei

We hebben dringend behoefte aan nierdonoren voor een bedrag van € 450.000,00, WhatsApp 917418483326
Help Line: 917418483326
Bel: +91 9036106919
kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

Apollo Hospital zei

We are urgently in need of kidney donor in a very good health condition for the sum of $470,000,00 and we will take properly care of the donor doling the whole process, here you can contact us via email address: ahospital661@gmail.com or phone number-+919677345881 by name Dr Donald Moore.

Achima Abelard zei

Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

www.succesboeken.nl