Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Landelijke werkgroep en definitieve naamgeving

woensdag 12 maart 2008

Landelijke werkgroep en definitieve naamgeving

Ter ondersteuning van de succesvolle therapie van Dr.T.Simoncini is on-langs (18 januari 2008) een landelijke werkgroep in het leven geroepen. Deze werkgroep, met ondermeer genezen kankerpatienten natriumbi-carbonaat, zal zich, met of zonder tegenwerking, publiekelijk verder ma-nifesteren als............ "Werkgroep Welzijn Kankerpatienten" (W.W.K.)
.
Een therapie waarvan het succes door geen enkel lid van de werk-groep in twijfel wordt getrokken en ook niet kan worden getrokken ge-zien de resultaten die wij/zij hebben ervaren. Daarom zullen wij al het mogelijke ondernemen om deze therapie alsnog aanvaard te krijgen, zijnde een zeer effectief wapen in de strijd tegen kanker, ondanks de negatieve en onbewezen berichtgeving van de IGZ, middels de door hen geraadpleegde oncologen, en de tendentieuze Netwerk-uitzending.
.
Besloten is dat de werkgroep zich, in de door haar beoogde doelstel-ling, niet alleen op de natriumbicarbonaat-therapie wil gaan richten, maar in ruimer verband het algeheel welzijn van kankerpatienten wil gaan ondersteunen. Om deze reden is gekozen voor genoemde naam.
.
De huidige periode, waarin de traditionele oncologische geneeskunde nog de scepter zwaait, zal zeer binnenkort waarschijnlijk worden beschouwd als een van de donkerste decennia uit de geneeskunde. De nu nog heersende opvattingen liggen in lijn met de zienswijze van de platte aarde ten tijde van de middeleeuwen.
.

1 opmerking:

Tullio Fan zei

Alweer een mooi stukje!

Goed gedaan jongen! Da's jou wel toevertrouwd.

Op de goede weg en die leidt naar succes!!

www.succesboeken.nl