Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Uitzending Netwerk TV en artikel Nieuwe Revu

zondag 24 februari 2008

Uitzending Netwerk TV en artikel Nieuwe Revu

Wij (werkgroep/denktank natriumbicarbonaat) waren/zijn bezig, zoals al eerder aangekondigd op dit weblog, met voorbereidingen van media campagne's ter ondersteuning van Dr.Simoncini en zijn succesvolle behandelingen van kanker met natriumbicarbonaat. Een en ander is al en zal verder tot uiting gaan komen in de volgende weken en maanden.

Het programma ‘Netwerk TV’ heeft op woensdag 20 februari 2008 (Ned.2 - 20.25 uur) aandacht besteed (tijdens gehele uitzending) aan Dr.Simoncini en natriumbicarbonaat (NaHCO3). Zie hier de uitzending:
http://player.omroep.nl/?aflID=6530500 en hier commentaar op niet bewezen uitlatingen van, ook door het IGZ geraadpleegde, oncoloog Dr.S.Rodenhuis: http://www.kanker-therapie.nl/flash/clip1a8.swf Wel bewezen is de effectieve werking van natriumbicarbonaat bij een groot aantal (ex) kankerpatienten uit ons bestand. Ook de behandeling van de patiente (M.B) uit de Netwerk-reportage en artikel Nieuwe Revu verloopt voorspoedig. De (tendentieuze?) Netwerk-reportage, heeft niet geheel voldaan aan onze doelstelling. Een krachtig pleidooi van een prominent werkgroeplid (wel opgenomen) m.b.t. het effectieve natriumbi-carbonaat, kwam niet aan de orde in deze reportage (tijdsgebrek?).

Tevens heeft het weekblad 'Nieuwe Revu' (nr.8) van 20 februari 2008, een groot en uitstekend artikel (6 pagina's) geplaatst waarin ondermeer de uitgebreidere bevindingen van de Netwerk-patiënte die nog succesvol wordt behandeld en visies/meningen van werkgroeple-den, die in de Netwerk-reportage (bewust?) zijn... weggelaten/geknipt.

Ook is er belangstelling getoond en zijn er kontakten geweest met de actualiteitenprogramma’s ‘Nova en EenVandaag’. Overige media aan-dacht zal ongetwijfeld volgen na de uitzending van Netwerk. Wordt ze-ker vervolgd, want wij gaan voor de.....'Nobelprijs' voor Dr.Simoncini.

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl