Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': februari 2008

zondag 24 februari 2008

Uitzending Netwerk TV en artikel Nieuwe Revu

Wij (werkgroep/denktank natriumbicarbonaat) waren/zijn bezig, zoals al eerder aangekondigd op dit weblog, met voorbereidingen van media campagne's ter ondersteuning van Dr.Simoncini en zijn succesvolle behandelingen van kanker met natriumbicarbonaat. Een en ander is al en zal verder tot uiting gaan komen in de volgende weken en maanden.

Het programma ‘Netwerk TV’ heeft op woensdag 20 februari 2008 (Ned.2 - 20.25 uur) aandacht besteed (tijdens gehele uitzending) aan Dr.Simoncini en natriumbicarbonaat (NaHCO3). Zie hier de uitzending:
http://player.omroep.nl/?aflID=6530500 en hier commentaar op niet bewezen uitlatingen van, ook door het IGZ geraadpleegde, oncoloog Dr.S.Rodenhuis: http://www.kanker-therapie.nl/flash/clip1a8.swf Wel bewezen is de effectieve werking van natriumbicarbonaat bij een groot aantal (ex) kankerpatienten uit ons bestand. Ook de behandeling van de patiente (M.B) uit de Netwerk-reportage en artikel Nieuwe Revu verloopt voorspoedig. De (tendentieuze?) Netwerk-reportage, heeft niet geheel voldaan aan onze doelstelling. Een krachtig pleidooi van een prominent werkgroeplid (wel opgenomen) m.b.t. het effectieve natriumbi-carbonaat, kwam niet aan de orde in deze reportage (tijdsgebrek?).

Tevens heeft het weekblad 'Nieuwe Revu' (nr.8) van 20 februari 2008, een groot en uitstekend artikel (6 pagina's) geplaatst waarin ondermeer de uitgebreidere bevindingen van de Netwerk-patiënte die nog succesvol wordt behandeld en visies/meningen van werkgroeple-den, die in de Netwerk-reportage (bewust?) zijn... weggelaten/geknipt.

Ook is er belangstelling getoond en zijn er kontakten geweest met de actualiteitenprogramma’s ‘Nova en EenVandaag’. Overige media aan-dacht zal ongetwijfeld volgen na de uitzending van Netwerk. Wordt ze-ker vervolgd, want wij gaan voor de.....'Nobelprijs' voor Dr.Simoncini.

zondag 10 februari 2008

Misleidende (pers)berichten natriumbicarbonaat!!

Het standpunt en stellingname van de Inspectie voor de Gezondheids-zorg (IGZ), zoals dat in de publiciteit is gebracht en inmiddels in een groot deel van de media is verschenen, kunnen wij absoluut niet on-derschrijven. In tegendeel. Zeer veel, bij ons bekende, patiënten hebben baat gehad bij deze therapie of zijn genezen zonder noemens-waardige bijwerkingen. In tegenstelling tot beweringen van de IGZ (riskant/zinloos) is deze behandeling dus wel degelijk zinvol en dient zo snel mogelijk overal (ziekenhuizen) te worden toegepast. Natriumbicarbonaat is een uiterst eenvoudig, lichaamsvriendelijk en hanteerbaar wapen tegen kanker, dat ongeacht wélke neoplastische vorming, deze kan verminderen, tegenhouden en geheel en al uitroeien.

Dr. Simoncini zegd hierover ondermeer hetvolgende. Momenteel is natriumbicarbonaat (in een oplossing van 5% of 8,4 %) de enige stof om tumoren volledig te laten verdwijnen. Wanneer het op de juiste wij-ze wordt toegediend, kan dit vele soorten tumoren in korte tijd doen afnemen en vaak in minder dan twee maanden leiden tot genezing. Daarnaast moet worden benadrukt dat dit een onschuldig en gemakkelijk te gebruiken middel is, dat in vrijwel alle gevallen, geen of wat lichte bijwerkingen kan veroorzaken. Einde citaat. Zie eventueel ook nog de behandelingsprotocollen op de website van Dr.T.Simoncini:
http://www.curenaturalicancro.nl/protocol-simoncini.html

Op het prikbord van ‘kanker.startpagina’ staat het volgende bericht. Beste Marja, bij jouw lijst van ongewenste effecten van natrium-bicarbonaat moest ik toch even fronsen! De laatste 6 weken is mijn echtgenoot behandeld met natriumbicarbonaat (oplossing 5%), maar geen van deze bijwerkingen heb ik bij hem kunnen constateren. Verder wachten we de MRI maar even af maar we zijn hoopvol gestemd. Overigens wil ik even duidelijk stellen dat Dr. Simoncini niet zegt dat hij alle ziektegevallen volledig kan genezen maar wel een aanzienlijk percentage. Zie voor het volledige bericht eventueel:
http://www.prikpagina.nl/read.php?f=247&i=10313&t=10048 en in dit verband ook het verslag/link (hiernaast) van Yvette Jansen wiens man wordt behandeld met natriumbicarbonaat en van Daan (Belgie) die ook met succes is/wordt behandeld, maar ook de, Nederlands en an-derstalige, video-getuigenissen en overige verklaringen van ex-patienten

Op 16 februari 2008 werd in ons gastenboek het onderstaande bericht geplaatst dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Het betreft hier de uitslag van de MRI-scan van de mevrouw die een reactie had geplaatst op ‘kanker.startpagina’ (zie hierboven). Haar echtgenoot is dus, net als zeer vele anderen, succesvol behandeld met natriumbicarbonaat. Wij wachten op de volgende succesverslagen.

Dag Ton, Succes met deze strijd tegen de vooroordelen van een behandeling met natriumbicarbonaat. Inmiddels zijn wij door een (zeer) positieve uitkomst van een MRI-scan, geheel over-tuigd van de werking van bica. Laat dit vooral overal bekend worden!! Groeten uit Friesland.

Drs. Eduard Schweden, arts/directeur van de Bilthovense kliniek ‘Berg en Bosch’, is ook overtuigd van de heilzame werking van natriumbicar-bonaat. In het AD van maandag 4 februari 2008 zegd hij: ,,Ik heb heel goede resultaten gezien met het middel. Patiënten zullen dan ook zeer teleurgesteld zijn dat de inspectie deze mogelijkheid afsnijdt,’’ zegt Schweden. Hij onderzoekt nu de mogelijkheid om patiënten in het bui-tenland te behandelen. Schweden ontkent ook dat de 58-jarige patiën-te een behandeling met natriumbicarbonaat onderging. ,,Sterker nog: als zij die had gekregen, zou zij nog leven. Haar overlijden had niets te maken met een behandeling die zij bij ons zou hebben ondergaan want, zij is gestorven aan de gevolgen van uitdroging.’’ Het OM in Utrecht, dat nog steeds onderzoek doet naar de kwestie, wil niet inhoudelijk reageren op deze zaak. Zie voor het volledige verslag in AD: http://www.ad.nl/binnenland/article2025677.ece Wij vragen ons af hoe lang het nog moet duren voordat het OM met een verklaring komt, terwijl de inspectie de doodsoorzaak al heeft vastgesteld, en op welke (gemanipuleerde?) wijze de media dit zal brengen, of niet zal brengen?

Dat het overlijden het gevolg is geweest van uitdroging is ons ook bevestigd door een journalist die inzage heeft gehad in de rapportage van de inspectie. Hierover echter geen mededelingen in de pers. Trek uw conclusies maar weer. Het moge duidelijk zijn welke koers er hier wordt gevaren. Het niet beschikbaar zijn van, al dan niet onmoge-lijk gemaakte, wetenschappelijke publicaties vinden wij in dit tijdska-der niet meer relevant. Kankerpatiënten willen genezen worden!!! Ook dreigementen met het medisch tuchtrecht, aan artsen die mede-werking (willen) verlenen aan deze therapie, vinden wij een grof schan-daal en een ernstige ondermijning van het democratische zelfbe-schikkingsrecht van patiënten. Dit is toch bizarre (medische) dictatuur?

Hoezo (volgens IGZ) is deze therapie gevaarlijk/risicovol/zinloos? De berichtgeving hieromtrent (zonder onderbouwing), zoals al eerder aan-gegeven, is dus een onjuiste voorstelling van zaken (beschaafde om-schrijving), en klakkeloos overgenomen/aangedikt, danwel belachelijk gemaakt door de media. Op geen enkele wijze is aangetoond dat de therapie bij mensen gevaarlijk, risicovol danwel zinloos zou zijn. De beweringen van IGZ zijn waarschijnlijk gebaseerd op (stoffige) ‘in vitro / in vivo’ (reageerbuis/dierlijk organisme) onderzoeken en dus niet op mensen. Dr. Simoncini heeft door jarenlange ervaringen met mensen bewezen dat zijn therapie kanker geneest en zal blijven genezen. Wereldwijd krijgt hij dagelijks ruim 500 verzoeken van patienten die de-ze behandeling willen ondergaan. Zeer binnenkort krijgt hij onder-steuning middels een media-offensief. Op het geschikt geachte moment nadere informatie middels dit weblog. Onze slogan is en blijft...

................................... WIJ LATEN ONS NIET KISTEN!! ...................................

zaterdag 2 februari 2008

Verslag Werkgroep Natriumbicarbonaat (1)

Zoals hier al eerder vermeld heeft een grote groep personen, waaronder genezen patiënten, zich verenigd met ondermeer als doelstelling het mobiliseren van de publieke opinie, want de huidige en toekomstige Nederlandse patiënten zijn erbij gebaat, dat op iedere denkbare website, en/of radio/tv/krant, minstens de discussie wordt geïnitieerd en aangewakkerd over deze succesvolle therapie, waarvan het grootste deel van de Nederlandse bevolking (nog) niet op de hoogte is. Zie voor vervolg doelstelling het archief (2007) hiernaast.

Inmiddels heeft op 18 januari 2008 de eerste bijeenkomst van de ‘Werkgroep Natriumbicarbonaat’ (ookwel denktank) plaats-gevonden en de volgende is op korte termijn gepland. Tijdens deze ruim zes uur durende bijeenkomst/overleg zijn er een aantal te verwezenlijke doelen/taken ter tafel gekomen die onderling zijn verdeelt en waaraan al gewerkt is of gaat worden. Een samenvatting.

Medio december 2007 is er per email een brief gestuurt naar het ministerie van Volksgezondheid met daarin ondermeer een uiteenzetting van onze doelstellingen, zoals vervanging van chemo/bestraling door natriumbicarbonaat, creëren fondsen voor een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van natriumbicarbonaat en het media-offensief. In deze brief werd ook verzocht om een mening/opvatting omtrent een en ander en mogelijke constructieve suggesties vanuit het ministerie. Tot op heden geen berichtgeving ontvangen. Wel hebben wij waargenomen dat deze weblog diverse malen door het ministerie Volksgezondheid en andere ministeries is bezocht en ook door verschillende (UMC) universiteiten. Wordt vervolgd.....

Mocht, nadat de financiele middelen daarvoor beschikbaar zijn (zie weblink organisatie CFO en doelstelling/archief hiernaast), een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek in Nederland niet mogelijk zijn, danwel onmogelijk worden gemaakt, dan zal worden uitgeweken naar Duitsland, waar de wetgeving wat anders ligt. Kontakten met artsen en een kliniek aldaar zijn inmiddels gelegd en bereidheid tot medewerking is toegezegd, evenals het binnen de kliniek opnemen van de succesvolle therapie met natriumbicarbonaat in de strijd tegen kanker. Later meer...

Op verschillende plaatsen in Nederland, zijn kontakten met (moedige) artsen/klinieken die zich bereid hebben verklaart medewerking te verlenen bij de infuusbehandelingen met natriumbicarbonaat. Een en ander in overleg met Dr.Simoncini en/of collegae. Verder zal er een verzoek/bericht uitgaan naar (alternatieve) artsen/klinieken in Nederland om ook hun medewerking te verlenen, in het belang van alle huidige en toekomstige kankerpatiënten. Daarom ook langs deze weg een oproep aan (moedige) artsen/klinieken om medewerking te verlenen, waarbij discretie wordt toegezegd. Info/aanmeldingen kunnen plaatsvinden via gmail webmaster (zie profiel weergeven/contact, hiernaast).

Ook zijn er kontakten met de (dappere) media, waaronder een tv-programma/rubriek, die op korte termijn aan een en ander aandacht (uitzending) willen besteden, danwel zullen publiceren (tijdschrift). Binnenkort nadere informatie hieromtrent op dit weblog. Wij schreven dappere media, want er zijn ook (laffe) media die er geen aandacht aan willen/durven of kunnen besteden (belangenverstrengeling) danwel, hoe schandalig ook, zich (hebben) bezighouden met misleiding/volksverlakkerij/leugens en/of onwetendheid, zoals ook Dr.Simoncini mededeelde in zijn video-uitleg (zie link hiernaast). Overwogen wordt om een (zwarte) lijst van deze media op dit weblog te publiceren.
Zie ook: http://www.kanker-is-een-schimmel.blogspot.com/ van Daan uit Belgie die ook is/wordt behandeld met natriumbicarbonaat en het gaat heel goed met hem.

Verdere informatie hieromtrent zal volgen na de tweede samenkomst/overleg (eind februari 2008) van de werkgroep (denktank). Overige, belangrijke, informatie zullen wij regelmatig blijven plaatsen.

Het is diep treurig om te moeten vaststellen dat een en ander, bij een dergelijk belangrijk onderwerp, op deze wijze moet plaatsvinden. Het is een grote schande en blamage voor de medische stand, maar zullen desondanks doorgaan, want genezen patiënten danwel die er baat bij hebben gehad, kunnen en willen wij niet verloochenen.

www.succesboeken.nl