Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Gastenboek Sergio (2)

zondag 30 december 2007

Gastenboek Sergio (2)

Hieronder enkele handtekeningen/berichtgevingen uit het gasten-boek: http://www.stichtingsergio.nl/guestbook.php

Er staan er duizenden van nagenoeg dezelfde strekking, die van mijzelf staat er al geruime tijd, evenals van Henk/Eline Trentelman (zoekt en gij zult vinden). Plaats ook uw handtekening.

Stichting Sergio heeft ook de financiële middelen ter beschikking gesteld om de Italiaanse website van Dr.Simoncini in het Nederlands te laten vertalen, evenals een door Dr.Simoncini geschreven boek, dat de titel “Kanker is een Schimmel” heeft meegekregen.
----------------------------------------------------------------------------------
Ton (webmaster) kan zich geheel vinden in onderstaand bericht.
----------------------------------------------------------------------------------
Ik hoop dat de behandelwijze van Dr. Simoncini een kans krijgt, want dit is een DOORBRAAK in de behandeling tegen kanker. Na 25 jaar onderzoek en heel veel geld is er nog maar heel weinig bereikt. Als ik kijk op de site van VtdK en de IOCOB dan wordt daar alleen maar gehamerd over publicatie in de wetenschappelijke tijdschriften en peer-review. Dit is een controlemechanisme wat nooit zal werken omdat het probleem van peer-reviewed is dat alle in wetenschap gebruikelijke controlemechanismen zijn uitgeschakeld en niemand meer een kans krijgt om een alternatieve stelling te controleren. De peer-review mechanismen worden zo misbruikt en gemanipuleerd dat een dissident onderzoeker niets gepeer-reviewed of gepubliceerd krijgt door 'onafhankelijke' wetenschappers. Onderzoek wordt gesponsored door bedrijven die geld verdienen aan het bestaan van kanker. Dr.Simoncini zal hierom nooit een kans krijgen iets te publiceren. Desondanks ben ik van mening dat de resultaten van Dr. Simoncini zullen leiden tot een doorbraak in de behandeling tegen kanker. Ik hoop dan ook dat VtdK en het IOCOB zich minder halstarrig zullen opstellen en de handreiking aannemen om met Dr.Simoncini in gesprek te gaan.
----------------------------------------------------------------------------------
Hoe sneller de reguliere medische wereld een keer zijn ogen wil openen voor wat wezenlijk essentieel is voor de lijdende mens, hoe beter het is. Het is toch te gek voor woorden dat deze mensen het werk, voor de welwillende en zeer menselijk werkende alternatieve artsen, onmogelijk maken. Hebben ze niet een eed van Hippocrates afgelegd? Ik ook, dus ik weet dondersgoed wat die inhoudt, namelijk met het accent op: DAT AL HET MOGELIJKE GEDAAN DIENT TE WORDEN OM DE PATIËNTEN TE HELPEN! Daar kunnen deze regulier denkende mensen blijkbaar niets van begrijpen en houden ze zich maar vast aan onzinnige therapieën, waar tegenwoordig, helaas, de reguliere aanpak bol van staat (denk maar aan de chemokuren en bestralingen!). Hopelijk kunt u hierin een doorbraak te weeg brengen, want het is HOOG TIJD!

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl