Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Falen van de Chemotherapie

zaterdag 29 december 2007

Falen van de Chemotherapie

Elke vorm van chemotherapie veroorzaakt onherstelbare schade aan de fysieke gesteldheid van wie zich blootstelt aan de werking van deze vergiften die ‘cytotoxische geneesmiddelen’ worden genoemd.

De (artsen) eed van Hippocrates omvat het VERBOD om de patiënt ‘gif’ toe te dienen, ook indien de zieke hier zelf om vraagt. Zie eed van Hippocrates: http://nl.wikipedia.org/wiki/Eed_van_Hippocrates

Deze vergiften (‘cytotoxische geneesmiddelen’) komen in de bloedbaan door middel van een injectie en/of een intraveneus druppelinfuus, of door middel van indirecte opname via de maag of het darmslijmvlies. Lees dit schokkende verslag van Dr. Giuseppe Nacci verder op:

http://www.voorennadediagnose.nl/W53-Chemotherapie.html

Lees ook dit, zoniet nog schokkender, onderzoek van Prof. Huib Caron (kinderoncologie) van het Emma Kinderziekenhuis AMC op onderstaande website. Een onderzoek dat zijn weerga in de medische wereld niet kent. De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het prestigieuze Amerikaanse medische tijdschrift (september 2007) JAMA (Journal American Medical Association).

Huib Caron stelt, dat zijn collega’s en hij geschokt waren door hun eigen onderzoeksresultaten. Citaat: “Als kinderarts wil je kinderen genezen. Nu ruilen we één ernstig probleem in voor soms wel drie andere. Je kunt maar één conclusie trekken: we doen het als dokters niet goed genoeg.” Voor meer informatie lees verder op:

http://www.voorennadediagnose.nl/W50-Wie-geneest-heeft-gelijk.htm

RUIM 75% VAN DE ARTSEN WEIGERT ZELF CHEMOTHERAPIE!!!!!
Uit onderzoeken en enquêtes onder Amerikaanse artsen komt naar voren dat drie van de vier artsen (75% en onder oncologen nog hoger, 91 %) elke vorm van chemotherapie zou weigeren vanwege de ondoeltreffendheid en de vernietigende effecten die deze behandeling heeft op het menselijke organisme.

Dit zeggen de artsen en onderzoekers erover:“Het grootste deel van de kankerpatiënten in dit land overlijdt ten gevolge van chemotherapie, die tumoren in de borst, in het colon of in de longen niet wegneemt. Dit aspect is al ruim een decennium lang bekend en toch gebruiken artsen chemotherapie nog steeds ter bestrijding van deze tumoren.” (Allen Levin, MD, UCSF, “The Healing of Cancer”, Marcus Books, 1990)".

Er is geen enkel bewijs dat chemotherapie in de overgrote meerderheid van de gevallen de levensverwachtingen verlengt. Dit is de grote leugen over deze behandeling. Kankerpatiënten die hadden geweigerd de officiële behandeling te ondergaan, leefden gemiddeld nog twaalf en een half jaar, terwijl degenen die zich hadden onderworpen aan chirurgische ingrepen, chemotherapie en bestraling gemiddeld binnen slechts drie jaar waren overleden.

Lees deze uitstekende samenvatting (met dank aan Shivani) verder op:

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1508#reactie23226

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl