Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller Dr. Tullio Simoncini en....'Kanker is een Schimmel': Gastenboek Sergio (1)

zaterdag 29 december 2007

Gastenboek Sergio (1)

Hieronder enkele handtekeningen/berichtgevingen uit het gas-tenboek: http://www.stichtingsergio.nl/guestbook.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elke zichzelf en de wetenschap respecterende wetenschapper, is volgens mij het aan de wetenschap verplicht om mogelijke oplossingen voor een probleem op SLUITENDE WETENSCHAPPELIJKE GRONDEN TE WEERLEGGEN en deze niet gewoonweg blindelings naast zich neer te leggen of af te wijzen. Met deze laatste houding laat hij de wetenschap degraderen tot religie en verheft hij zichzelf tot een dogmatische paus. Een oprechte wetenschapper is niet bang om met een nieuwe visie geconfronteerd te worden, in tegendeel zelfs. Hij zal dankbaar en zonder vooroordeel gebruik maken van de ontwikkelingen die door anderen worden aangedragen Dat vraagt moed, dat vraagt echte visie!!!

Het is werkelijk een grof schandaal dat deze therapie niet nader wordt onderzocht op haar mogelijkheden. Ik kan slechts gissen naar de redenen hierachter, maar commercieele belangen bij de farmaceutische industrie en angst voor gezichtsverlies bij onze "oncologen" zullen vast een belangrijke rol spelen.

Al lijkt alles nog zo zwart, door Dr.Simoncini zijn er toch kansen op genezing. Laat deze behandeling zo spoedig mogelijk beschikbaar worden voor de gehele bevolking. Laat de regering nou eindelijk eens wakker worden, dit moet geen noodgreep zijn maar een algemene behandeling voor kanker, VOOR IEDEREEN!!!!!!

Onvoorstelbaar, onbegrijpelijk dat ondanks een groot aantal effectieve behandelingen met natriumbicarbonaat geen nader onderzoek wordt gedaan. Wat heeft men te verliezen? Je vraagt je hierdoor werkelijk af of er commerciële belangen aan ten grondslag liggen.

De website van Dr. Simoncini is verbazingwekkend! Ik wou dat er meer van dit soort mensen zouden bestaan! Deze man is een geschenk. De instanties die dit afwijzen moeten zich diep schamen. Of zijn ze bang voor hun eigen portomonnee? Mijn vader wordt binnenkort behandeld bij Dr. Simoncini. Ik houd jullie op de hoogte. Maar door hem heb ik hoop! "En hoop doet LEVEN"!

Deze is van een arts

Rustig doorgaan: ook wij werken met een bepaald zout en zien de resultaten, alleen kunnen wij niet in ópenheid’ opereren: de oplossing is dichterbij dan we denken en willen aannemen.

Wij hebben enige dagen geleden onze dierbare zus verloren aan de sluipmoordenaar kanker. Wat zij heeft geleden onder het vergif chemo is niet te beschrijven. Andere behandelwijzen mochten niet toegepast worden!!!!!! Ik sluit me voor 100% aan bij .... (zie hieronder, aanpassing Ton). Ik heb een artikel van Dr. Simoncini met zijn behandelwijze gekopieerd en voorzien van de website van Stichting Sergio en dit ga ik overal neerleggen zodat de mensen op de hoogte komen van andere behandelingsmogelijkheden. Aan het machtsblok farmaceutische industrie moet een einde komen evenals aan starre artsen en specialisten, die uit bangigheid en onzekerheid zich blijven vastklampen aan chemo en bestraling omdat dit tenminste wetenschappelijk bewezen ??? is. De rest is voor hun bekrompen geest kwakzalverij!!! Wat een triestheid. Uiteraard geef ik mijn handtekening bij deze.

De grote belangen van de farmaceutische industrie hebben altijd al echte doorbraken verhinderd. Ik refereer hier aan Royal Raymond Rife en Antoine Prioré. Ook het lichaamseigen Glutation (Recancostat) wordt onderdrukt, evenals DCA (Dichlooracetaat). In mijn ogen is het KWF een criminele vereniging, die het verkiest voort te woekeren als een kankergezwel, want door oplossingen en echte doorbraken verliezen zij hun macht en bestaansrecht. En dat geldt ook voor de gevestigde politiek, media en wetenschappen.

2 opmerkingen:

karatekla zei

deel 1. Ik ben geen arts, maar alle ziekten hebben gemakkelijke toegang in een verzuurd lichaam. We eten veel te veel suikers en veel te weinig verse of rauwe groenten en fruit enz. die het meer basisch, alkalinisch maken. Door de verzuring gaat het immuunsysteem achteruit en krijgen candidosi en andere schimmels, bactieriën en staphilococci vrij de kans tot ontwikkeling.

Bicarbonato di sodio wordt tegen maagzuur gebruikt en help ook na zelfs één applicatie tegen candida albicans.

Hoe komt het dat gezonde mensen uit Japan, China etc. geregeld kanker krijgen als ze een tijd in westerse landen geleefd hebben? Hun diëet wordt drastisch gewijzigd. Veel zoetigheid, meer kant en klare sauzen en uitgekookte producten waarvan je niet weet wat erin zit, of niet zou wilen weten. Hormonen, antibiotica, aspartame, neotame, fluoride, suikers en meelproducten, OGM producten enz.
De verzuring van ons lichaam is de ruine van ons immuunsysteem.

Om deze redenen denk ik dat Somoncini's basische, alkalinische behandling van de tumorale cellen wel degelijk resultaat kunnen opleveren!

Veel vanonze regeerders hebben aandelen in de Big Pharma corrporaties als Monsanto enz. De pharmaceutische fabrieken zijn doodsbenauwd voor economische oplossingen die werken. In grote lijnen denk ik dat men kan stellen dat deze vaak niet op genezing uit zijn, maar op het behandelen van symptomen met medicaties die nieuwe symptomen creëren om die op hun beurt behandeld wordenmet weer andere medicijnen. Geld staat op nummer 1. Wat zouden ze nog verdienen als er minder mensen ziek werden en zelfs genazen? Al die corporaties schuilen grotendeels onder één hoed. Eén grote business. Waarom wordt nog steeds fluoride in zo'n 70% van het drinkwater van de USA gedaan? Waarom wordt nog steeds thimerosal en squalene in vaccins gedaan, zelfs in monodose's, en waarom worden die vaccins ons zo idioot opgedrongen?
Waarom kun je geen kauwgum meer vinden zonder aspartame? We weten toch dat dat uitermate slecht is voor het centrale zenuwstelsel? Er worden zelfs nog medicijnen met fluoride voorgeschreven aan mensen die aan osteoporose lijden, terwijl dat de botten alleen maar week maakt en kankervorming stimuleert! Dat het de buitenlaag van het bot zou versterken is geen reden om de rest van je lichaam af te breken. Waarom geven ze daarentegen geen vitamine D in olieoplossing om de eigen kalk productie en opname te stimuleren? Waarom wordt niet aan het darm'klimaat' gewerkt dat ter basis ligt van de opname van vitaminen en mineralen en ons immuunsysteem?
Waarom wordt bijna niemand op B12 en homocysteine getest die degenererende symptomen heeft als een begin van dementie of multiple sclerosis of eindeloze vermoeidheid of zware depressie? Intussen staat men wel klaar met medicijnen die deze mensen als proefkonijnen worden toegediend? Antidepressiva, slaapmiddelen en andere troep. Als je centrale zenuwstelsel een specifiek tekort heeft met alle ernstige of irreversibele gevolgen vandien, dan komt dat niet goed door allerlei chemische troep in een licham te pompen, maar dan juist niet B12. Als een auto zonder benzine blijft, gaat hij niet weer rijden als je de banden extra hard oppompt. Dan moet je benzine tanken.

karatekla zei

deel 2.
Ik heb elke dag minder vertrouwen in de Big Pharma. Zij zullen nooit artikelen schrijven over xylitol en al zijn geweldige werkingen op ons lichaam. Kunnen ze daarvoor misschien geen 'patent' krijgen? Over dat de jaarlijks opgedrongen mammographieën waarschijnlijk zelfs kanker kunnen veroorzaken. Niemand heeft mij ooit een thermographie aangeboden, die niet gevaarlijk zouden zijn. Wordt er wel eens iemand in ziekenhuizen met Inula Helenium behandeld die een 'superbug' heeft opgelopen? Ierse studie hebben daarover uitermate interessante studies gedaan. Ik heb zelfs copietjes van het artikel rondgestuurd, maar heb van geen enkele arts een reactie gehad, terwijl ze er blij mee hadden kunnen zijn. Ze preferen mensen maanden via infuus antibiotica toe te dienen die er al binna niet meer te vivnden zijn tegen die superbugs al Staphylococcus Aureus bijvoorbeeld. Hier het artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20095126 Ik citeer: "Results proved I. helenium to be 100% effective against the 200 staphylococci tested, with 93% of isolates falling within the ++ and +++ groups. The minimum bactericidal concentration of I. helenium was examined on a subset of isolates and values ranged from 0.9 mg/mL to 9.0 mg/mL. The extract was equally effective against antibiotic-resistant and -sensitive strains."
Om het hele artikel te lezen moet je ook nog vak veel ervoor betalen. Houden ze liever geheim blijkbaar. Ik ben gelukkig in het bezit van het hele artikel.

Er zijn bergen 'waarommen'en daarbij hoort ook die betreffende Simoncini. In Italië is een oncoloog die door alle media als topkenner wordt gezien, als god der kankerpatiënten. Hij is de 'goeroe' der 'heel'kunde en zijn woord is wet. (Wet van wie? Van de Pharma?) Alles wat buiten zijn wet valt wordt systematisch afgemaakt, met intense hulp van de media(=staat). Simoncini moest geridiculiseerd en kleingekregen worden. Deze 'alternatieve' geneeskundigen krijgen geen kans. Moet je indenken wat een verlies voor de Big Pharma als de hele bestralingsmethoden en chemiotherapieën uit de 'mode' zouden geraken omdat men met sodiumbicarbonaat (of andere zeer economische middelen) kanker bestreden zou kunnen worden? Dat zou triljarden minder inkomsten betekenen! Het antwoord zit hem bijna altijd in geld. Zoek op wie er aan verdient en je krijgt automatisch het antwoord.

Complimenten voor dit website!

www.succesboeken.nl